fu'a_ulu

Tala Fou

SEATTLE–(BUSINESS WIRE)–E tusa ai ma faʻamaumauga mai le Coherent Market Insights, o le tau o le lalolagi.mea fafaga enteralmaketi i le 2020 e faʻatatau i le USD 3.26 piliona, lea e faʻamoemoeina i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga (2020-2027).
O faʻataʻitaʻiga autu i le maketi e aofia ai le faʻateleina o faʻamaʻi pipisi ma faʻamaʻi e lamatia ai le ola e pei o le maʻisuka, kanesa, ma faʻamaʻi cardiovascular, o le faʻateleina o le faʻalauiloaina o oloa fou, ma le faʻateleina o le galulue faʻatasi ma le mauaina o tagata taʻalo tetele.O nei mea e faʻamoemoe e saofagā i le faʻatupulaia o le maketi.
E tusa ai ma se lipoti na tuʻuina mai e le International Diabetes Federation (IDF) ia Fepuari 2020, e tusa ma le 463 miliona tagata matutua (20-79 tausaga) i le lalolagi atoa e maua i le maʻisuka i le 2019, ma e faʻamoemoe o le a faʻateleina i le 700 miliona i le lalolagi atoa i le 2045. faʻaopoopo, e tusa ai ma le puna lava lea e tasi, o le maʻisuka na mafua ai le 4.2 miliona maliu i le lalolagi atoa i le 2019, ma 79% o tagata matutua e maua i le maʻisuka e nonofo i atunuʻu maualalo ma ogatotonu.
E le gata i lea, o loʻo faʻamoemoeina i le vaitau o faʻataʻitaʻiga, o le tele ma le tele o faʻalauiloa oloa fou o le a faʻateleina ai le tuputupu aʻe o maketi.Mo se faʻataʻitaʻiga, ia Iuni 2020, Applied Medical Technology, Inc. (AMT), o se kamupani gaosi oloa mo meaʻai mo meaʻai ma mea faʻapitoa, faʻalauiloa lana telefoni feaveaʻi, AMT ONE Source.
E le gata i lea, o tagata taʻalo tetele o loʻo faʻagaoioia i le maketi o meaʻai faʻatau meaʻai a le lalolagi o loʻo taulaʻi i le faʻaaogaina o taʻiala faʻatupulaia e pei o le mauaina ma le galulue faʻatasi e faʻateleina a latou sea maketi i le maketi o le lalolagi.Mo se faʻataʻitaʻiga, ia Iulai 2017, na faʻamaeʻaina ai e le kamupani masini faʻafomaʻi Cardinal Health, Inc. le mauaina o le Medtronic's maʻi tausiga, loloto vein thrombosis ma undernutrition pisinisi mo US $ 6.1 piliona, e aofia ai le tele o alamanuia-taʻitaʻia ituaiga e pei o Curity ma Kendall., Dover, Argyle ma Kangaroo-toetoe o falemaʻi uma a Amerika e faʻaaogaina nei ituaiga.
O le aofaʻi o le tuputupu aʻe faʻaletausaga o le maketi o meaʻai meaʻai i le lalolagi i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga e tatau ona 5.8%.E mafua lenei mea ona o le faʻateleina o faʻamaʻi o le cardiovascular.Mo se faʻataʻitaʻiga, e tusa ai ma le lipoti a le World Health Organization i le 2017, e tusa ma le 17.9 miliona tagata na maliliu i le maʻi cardiovascular (CVD) i le 2016, e tusa ma le 31% o le aofaʻi o maliu i le lalolagi, ma e tusa ma le 85% o maliu na mafua mai i le fatu fatu. ma sasa.
I totonu o ituaiga oloa, o le vaega fafaga fafaga o le a nofoia le tele o sea maketi i le 2020 ona o le faʻateleina o numera o fatugalemu fatugalemu ma faʻamaʻi mafaufau, lea e faʻamoemoe e faʻateleina ai le manaʻoga mo fafaga fafaga.E tusa ai ma se suʻesuʻega talu ai nei na lomia i le 2019, o faʻamaʻi faʻamaʻi o le mafuaʻaga lona lua o maliu o le tusa ma le 9 miliona tagata i le lalolagi atoa.
O tagata taʻalo tetele o loʻo faʻagaoioia i le maketi o meaʻai meaʻai i le lalolagi e aofia ai Cook Group, Abbott Laboratories, Cardinal Health, Inc., Boston Scientific Corporation, CONMED Corporation, Amsino International Inc., Applied Medical Technology, Inc., Becton, Dickinson ma Kamupani, B. Braun Melsungen AG, Fresenius SE & Co. KGaA, Moog, Inc., Vygon SA, Dynarex Corporation ma Medela AG.
Coherent Market Insights ose fa'alapotopotoga fa'atauva'a ma fa'atalanoaga fa'alelalolagi o lo'o taula'i i le fesoasoani i le tele o a tatou tagata fa'atau ina ia ausia suiga fou e ala i le fesoasoani ia i latou e fai fa'ai'uga fa'atau pisinisi.O la matou fa'atauga fa'atau e aofia ai tagata auai mai fa'alapotopotoga fa'apisinisi eseese i le silia ma le 57 atunu'u/itulagi i le lalolagi.
Ona o le faateleina o le numera o le fatugalemu o le tino ma faaletonu o le mafaufau, o lefafaga fafagavaega o le a nofoia le tele o sea maketi i le 2020.

Contact us for any demand of enteral feeding equipment or feeding tube by e-mail:middle@kelly-med.com /whatsAapp :0086-18810234748.


Taimi meli: Aukuso-15-2021