fu'a_ulu

Tala Fou

DUBLIN, Nov 22, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) — I Ituaiga (Fafaga Faga (Gastrostomy, Jejunostomy), Fafaga Fafaga, Pusa Foai), Vaega Tausaga (Matutua, Pediatric), Talosaga (Maʻisuka) , Neurology), “Maketi Mea Fafaga Fafaga Ulu. ”, Fa'ama'i, Kanesa), Tagata Fa'ai'u (Hospitals, ACS, Home Care) – Global Forecast to 2026″ lipoti ua fa'aopoopo i le ResearchAndMarkets.com's ofo.
Ole maketi ole fafaga fafaga ole lalolagi e tatau ona oʻo ile $ 4.9 piliona i le 2026 mai le $ 3.5 piliona i le 2021, faʻatupulaia i le CAGR o le 6.6% i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.
O meaʻai faʻatau meaʻai ua faʻateleina le taua i totonu o le falemaʻi soifua maloloina i le tele o tausaga ona o lo latou lelei eseese i luga o auala masani o le puleaina o meaʻai e pei o meaʻai a matua. o lo'o fa'atupula'ia le mana'oga mo mea faigaluega fafaga enteral.
Tulaga e pei ole si'itia o tau ole soifua maloloina;si'itia o pepe fananau mai;tuputupu aʻe o tagata matutua;fa'atuputeleina o fa'ama'i fa'aumiumi e pei o le ma'i suka, kanesa, fa'afitauli o le manava ma neura;faateleina le silafia o meaai enteral;O le faʻaleleia vave o le a faʻateleina ai le maketi i luga o le vaitau o faʻataʻitaʻiga. E le gata i lea, o le suiga mai le matua i le enteral nutrition ma le faʻateleina o le vaetamaina ma le manaʻoga mo meaʻai i totonu o fale ma falemaʻi e faʻamoemoeina e faʻauluina le maketi i nai tausaga o lumanaʻi.
Ae ui i lea, tulaga lamatia o le saogalemu o ma'i;fa'ateleina tulaga o mea'ai ma mea sese o vaila'au;ma faʻalavelave e fesoʻotaʻi ma paipa fafaga enteral, e pei ole fesoʻotaʻiga sese, faʻaogaina o paipa, ma faʻamaʻi pipisi, o loʻo taofia ai le tuputupu aʻe o lenei maketi i se tulaga. foma'i, endoscopists, ma tausimai o lo'o tu'uina atu ni lu'itau taua i le fa'atupulaia o lenei maketi.
Faʻavae i luga o oloa, o le enteral feeding tube o le a umia le tele o sea i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga
I luga o le faʻavae o le ituaiga, o loʻo vaevaeina le maketi o meaʻai taumafa i totonu o pusa fafaga, mea e tuʻuina atu ai vailaʻau, tui tui, pamu meaʻai, ma mea e faʻaaogaina. maketi, sosoo ai ma masini e tuʻuina atu ai vailaʻau. O le suiga mai le fafagaina o matua i meaʻai enteral ma le faʻatupulaia o mataupu o le kanesa e faʻamoemoeina e faʻateleina ai le faʻaogaina o meaʻai taumafa enteral, lea, i le isi itu, o le a faʻateleina ai le manaʻoga o le lalolagi mo masini pulega.
Oncology na maua le tele o sea o le maketi o meaʻai taumafa i totonu o le 2020, sosoo ai ma le gastrointestinal disorders, neurological disorders, diabetes, hypermetabolism (9.2%), ma isi talosaga. Oncology o le a faʻaauau pea ona pulea le maketi i le 2026. kanesa, aemaise o le ulu ma le ua, gastrointestinal, mama, ma le ate, ua faamoemoe e faia se matafaioi tele.O le fua faatatau vaetamaina o mea taumafa enteral faaaogaina e tuuina atu meaai falemaʻi i tagata maʻi kanesa e maualuga atu.
I luga o le faʻavae o le vaitausaga, o le maketi o meaʻai faʻatau meaʻai ua vaevaeina i tagata matutua (18 tausaga ma luga atu) ma tamaiti maʻi (neonatal lalo ifo o le 1 masina, pepe 1 masina i le 2 tausaga, tamaiti 2 i le 12 tausaga, ma talavou 12 tausaga ma 16 tausaga). I le 2020, e tele atu le maketi o tagata maʻi matutua. E mafai ona faʻatatau i le faʻateleina o faʻamaʻi faʻamaʻi ma faʻamaʻi e oʻo atu ai i le le lava o meaai ma le vave faʻateleina o tagata matutua.
Falemaʻi, fale tausi fale, ma falemaʻi falemaʻi o loʻo faʻaaogaina tele le maketi o meaʻai faʻatau meaʻai. o loʻo lagolagoina le faʻatupulaia o le vaega o falemaʻi.
Asia Pacific o loʻo faʻamoemoeina e avea ma maketi faʻaitulagi sili ona vave faʻatupulaia mo meaʻai fafaga i totonu o le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga. Faʻafitauli e pei o le faʻateleina o numera o pepe fananau mai, faʻateleina le faitau aofaʻi o tagata matutua, faʻateleina le faʻalauiloaina o meaʻai, ma le televave o le atinaʻeina o falemaʻi i le tele o Asia ma le Pasefika atunuu o loʻo faʻaosoina le tuputupu aʻe o lenei maketi. Ua suia e le au taʻaalo tetele a latou taulaiga i tamaoaiga o loʻo tulaʻi mai i nei itulagi ma taulaʻi i le faʻalauteleina ma le mauaina e maua ai le tele o sea maketi i tausaga a sau.
O le lipoti o loʻo suʻesuʻeina le maketi o meaʻai meaʻai ma faʻamoemoe e fuafua le tele o maketi ma le lumanaʻi tuputupu aʻe gafatia o lenei maketi e faʻavae i luga o vaega eseese e pei o le ituaiga oloa, vaitausaga, talosaga, tagata faʻauʻu, ma le itulagi. o le tele o oloa fafaga enteral i le maketi. O le lipoti o loʻo tuʻuina atu ai foʻi se suʻesuʻega faʻatauvaʻa o tagata taʻalo autu i lenei maketi faʻatasi ai ma a latou faʻamatalaga a le kamupani, ofo oloa, ma taʻiala autu maketi.
AT&T Inc. (NYSE: T) atonu na i ai i se maketi urosa vavalalata talu mai le 2017. Na mafatia le kamupani i ni faʻalavelave tetele se lua, e aofia ai le faʻaitiitia o Mati 2020 ma le WarnerMedia's spin-off mai Discovery, Inc (NASDAQ: DISC.A). o lo'o teu fa'afaigaluegaina le aufaisea fa'atau oloa i le AT&T ona o le maualuga o le tufatufaga fa'asolopito o le 8.7% i le 4.6% i le sefulu tausaga talu ai. O le a tatou iloiloina nei le matagofie o le AT&T i le aufaipisinisi agai i luma.
Na lipotia e le Yahoo Finance's Ines Ferre le siitia o sea a Uber, ma siitia ai le kamupani fefaʻasoaaʻi malaga i femalagaaiga i le taimi o le faʻamaʻi.
O tagata fou o le Citi e talosaga mo kata fai aitalafu a le Citibank e ala i MoneyHero! O le ata muamua o le tausaga fou, o le taui faʻapitoa o le faʻaleleia o le faʻaleleia o le Apple AirPods 3rd generation! E leai ni kata meaalofa e mafai ona toe faʻatau, o le a lafo saʻo atu ia te oe!
Fa'atekonolosi fa'aauau a latou tupe maua i aso nei, fa'atasi ai ma le Nasdaq Composite i luga e uiga i le 1.9% e pei o le 2:40 pm ET. Shares of Upstart Holdings (NASDAQ: UPST), o se tagata fa'ameaalofa e fa'amalosia e le atamai fa'apitoa (AI), na tula'i toetoe lava 11% i aso nei, ma sea ​​o Pasila fintech Nu Holdings (NYSE: NU) siitia toetoe lava 13%, Sea o Pasila kamupani totogi StoneCo (NASDAQ: STNE) siitia toetoe lava 13% ma sa sili atu i le 5% maualuga. E pei ona talanoaina i le tele o taimi i le taimi nei, o le maketi liliu mataga mai le amataga o Novema a'o fa'amamafaina e le Fed le si'itia o le tau o oloa e mafua mai i le si'itia o tau i aso uma.
O sea o Nvidia (NASDAQ: NVDA) na siitia maualuga i le Aso Lulu, siitia maualuga e pei o le 5.5%. E tusa ai ma le Barron's, o le oloa a Nvidia na aafia i nisi o faamatalaga mataʻutia mai ia Rhys Williams, le ofisa sili o tupe teufaafaigaluega i le Spouting Rock Asset Management. e pei o le 34% mai a latou maualuga o Novema, ua vaʻaia e Viliamu le faʻatau atu e pei o le sili atu ma o le faʻatauga a Nvidia o se faʻatauga aoga, aemaise lava le tuʻuina atu o le avanoa tele na tuʻuina atu e le Metaverse. A o faʻaauau pea ona maua e Nvidia le tele o ana tupe maua mai iunite faʻataʻitaʻiga (GPUs). ) faʻaaogaina i taaloga vitio, o le vaega o faʻamaumauga a le kamupani ua faʻatupulaia i se saoasaoa vave.
A o amata le 2022, matou te vaʻai i se pa'ū tele i maketi - ae o le tala moni o le faʻateleina o le faʻafefe. avega i luga o le aufaipisinisi e iloa ai le taimi saʻo e faʻatau ai mo tupe sili ona lelei.O le ki e le o le taumafai e "uati" i fefaʻatauaʻiga i lea aso ma lea aso, ae ia vaʻavaʻai i taimi umi ma faʻamatalaga i le lumanaʻi.O fea e suʻe ai faʻasoa fa'ailoga'
Fa'afeiloa'i taui e o'o atu i le HK$800 cash coupons ma le 1,020,000 points (tutusa ma le HK$3,400 po'o le 68,000 miles) e mafai ona toe fa'atau i le loto!
O Heather Morgan ma Ilya Lichtenstein na pueina mo le faʻasalaina o le bitcoin na gaoia mai Bitfinex i le 2016
O faʻatauga ua matua faʻafefeteina, ae na toe faʻamanuiaina le aufaipisinisi umi mo le onosaʻi i le Aso Lulu a o faʻaauau pea ona toe faʻaleleia e faʻamaumauga autu le eleele leiloa. o le tuputupu aʻe o tupe.O le Nasdaq Composite (NASDAQINDEX: ^IXIC) na toe avea ma tagata sili ona lelei i totonu o averesi tetele, ae o le Dow Jones Industrial Average (DJINDICES: ^DJI) ma le S&P 500 (SNPINDEX: ^GSPC) e leʻi mamao i tua.
O le Yahoo Finance's Rick Newman ua auai i le livestream e talanoaina le tala o le tamaoaiga a Peresitene Biden.
Suntory's unique fish oil “DHA & EPA + Sesame E” 4 capsules i le aso e mafai ona tuliesea faʻalavelave cardiovascular, toe faʻafoʻisia le malosi o le ate, faʻavave le moe, ma faʻaumatia faʻalavelave faʻalavelave i le taulaga! 10% mo se taimi faatapulaa, aua le misia lea!
Na iu lava ina taʻua e Biden Tesla faʻalauaʻitele, ae e leʻi faʻaumatia ai le feeseeseaiga i le va o le peresetene ma le Ofisa Sili o le Vaʻai Elon Musk.
O vaeluaga o oloa e masani lava ona aoga, ma o le 20-mo-1 vaevae o le Google matua Alphabet e mafai ona faʻaalia se galu.
O sea o le taavale eletise a Saina (EV) na sili atu nai lo le 5% e oʻo i le 2:55 pm ET. Barclays suʻesuʻe Shao Jiong i le Aso Lua na tuʻuina atu e le NIO sea o se fua mamafa. maketi ta'avale, o se vaega ona o le lagolago a le malo o Saina mo lana pisinisi fa'aola eletise.
O sea a le kamupani uranium Cameco Corporation (NYSE: CCJ) na siitia i le 14.8% i le Aso Lulu o fefaʻatauaiga ina ua uma ona lipotia ana taunuʻuga tau tupe 2021. Na tapunia e sea le aso na o se pene i lalo ifo o le maualuga o latou fefaʻatauaʻiga.
La'u mai la matou Taiala mo Fa'amatalaga Fa'apitoa mo Tagata Fa'aoga mo fautuaga, togafiti, ma fa'amatalaga taua mo le fa'aleleia atili o le poto masani a le tagata.
Na lipotia e Disney (DIS) fa'ai'uga o le tausaga fa'aletupe 2021 lona fa-kuata ina ua tapunia le maketi i le Aso Lulu, fa'atasi ai ma le fa'atupula'ia o le au fai saofaga a le kamupani tele fa'afiafiaga Disney + ma le pikiina i paka autu o fefa'ataua'iga o metrics sa sili ona mata'ituina e le aufaipisinisi.
O le fesuisuiai o nai masina ua tuanaʻi ua faʻaleagaina ai faʻatauga a le tele o kamupani fou faatoa lisiina ma sili ona taua i le faʻalavelave. Tekinolosi (SOFI), lea e paʻu i lalo e tusa ma le 45% i le 3 masina talu ai. I le suʻesuʻeina o le tulaga, o le Oppenheimer's Dominic Gabriel o loʻo faʻamoemoe e faʻaauau pea le faʻalavelave, e ui o le au suʻesuʻe e vaʻaia le SoFi o loʻo i ai se "pito"
O tagata fai maketi na taulaʻi atu i numera faʻanoanoa i lalo i lenei lipoti o tupe maua ma faʻafouga taʻiala, faʻafefe mai faʻatauga malosi. O se pusa lena?
Ia lesitala nei i le Bowtie Voluntary Health Insurance Flexible Plan, fa'atau le Gleneagles Hong Kong Hospital's medical package mo le +$200 i le masina, ma fiafia i le 240+ pusa fa'afoma'i ua filifilia "Full Indemnity", ma e mafai fo'i ona e fiafia i se su'esu'ega fa'aletino fa'aletausaga (taua e o'o i le $2,700)!
Ina ua uma ona fai atu i le FDA e fa'ataga lana tui Covid mo fa'alavelave fa'afuase'i, pe fa'atau pe fa'atau atu le fa'asoa a le NVAX?
Shares of Doximity (NYSE: DOCS) na siitia i le 24% i le Aso Lulu ina ua maeʻa faʻasalalauga faʻasalalauga faʻapolofesa faʻapolofesa faʻasalalau faʻataʻitaʻiga malosi lona tolu-kuata tuputupu aʻe. i le $97.9 miliona. Kamupani fa'afoma'i ma isi 'au'aunaga tau soifua maloloina o lo'o fa'ateleina a latou tupe fa'aalu fa'asalalauga ile Doximity Network.
O kamupani laititi o loʻo lisiina i Saina e masani ona vaʻaia a latou tau o sea e fesuisuiaʻi ona o tala fou, e tusa lava pe leai se fesoʻotaʻiga a kamupani ma fuainumera talafou.
Beijing Kelly med Co.,Ltd , is one of the leading manufacture for feeding pumps in China since 1994 , Welcome to inquiry by whats app: 0086 17610880189 or E-mail: kellysales086@kelly-med.com


Taimi meli: Feb-10-2022