fu'a_ulu

Tala Fou

DUBLIN, Feb 15, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) – “Global Syringe Pump Maketi i Ituaiga (Infusion Pumps vs Suction Pumps), e ala i le Talosaga (Intensive Care Units, Cardiac Surgery Units, Pediatric Units, Operating Rooms, etc.), Vaega” Le ResearchAndMarkets.com talosaga ua faʻaopoopoina i le lipoti "Users, i le itulagi, tauvaga, avanoa ma faʻamatalaga mo le 2017-2027".O le maketi pamu tui i le lalolagi atoa e taua i le $ 20,757.85 miliona i le 2021 ma faʻataʻitaʻiga mo le vaitau o le 2023. -2027 Faʻatasi ai ma le aofaʻi o le tuputupu aʻe faʻaletausaga o le 6.62%, o le tau o maketi o le a oʻo atu i le US $ 3,044,002 miliona i le 2027.
O le tuputupu aʻe o le maketi e mafai ona faʻatatau i mea e pei o le faʻateleina o mataupu o maʻi cardiovascular, kanesa ma isi.E le gata i lea, o le faʻatupulaia o le manaʻoga mo pamu tui i taʻaloga taʻavale o le a faʻateleina ai le tuputupu aʻe o le maketi pamu tui i le lalolagi i le isi lima tausaga.O nifo, urology, gynecology, ophthalmology, neurology, orthopedics, ma taotoga cardiovascular o loʻo faʻateleina foʻi ona o le faʻatupulaia o le maʻi.
O le faʻatupulaia o le manaʻoga mo togafitiga lelei o le a faʻaosoina ai foi le tuputupu aʻe o le maketi pamu tui i le lalolagi i le isi lima tausaga.I le faʻaopopoga i faʻamaʻi faʻamaʻi, o le faʻamaʻi COVID-19 talu ai nei na faʻapupulaina ai foi le tuputupu aʻe o le maketi pamu tui i le lalolagi.
O le faʻatupulaia o le manaʻoga mo suʻesuʻega taimi ma togafitiga o faʻamaʻi e fesoasoani foi e vaʻai ai le tuputupu aʻe o le maketi mo le tele o tausaga.E le gata i lea, o mea taua e pei o suʻesuʻega faifaipea, faʻatekonolosi alualu i luma, ma atinaʻe oloa fou e faʻaleleia ai le faʻatinoina o pamu tui e faʻamoemoe e faʻaosoina ai le tuputupu aʻe o le maketi pamu tui a le lalolagi i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.O le maketi pamu tui faʻavaomalo o loʻo vaevaeina i ituaiga, faʻaoga, faʻaoga faʻauʻu, tufatufaina faʻaitulagi ma suʻesuʻega tauvaga.Faʻalagolago i le ituaiga, ua vaevaeina le maketi i pamu infusion ma pamu suction.
O pamu infusion e fa'amoemoe e sili ona tele sea maketi i le isi lima tausaga ona o lo latou fa'aogaina i le chemotherapy, ma'i suka ma isi.
E le gata i lea, o le siʻitia o aʻafiaga o le kanesa, faʻamaʻi cardiovascular, ma isi faʻamaʻi faʻamaʻi e faʻamoemoeina e faʻateleina ai le tuputupu aʻe i le maketi pamu tui i le lalolagi i le isi lima tausaga.
O le mea e sili atu, o le faʻamaʻi COVID-19 talu ai nei na faia foi se sao taua i le faʻateleina o le manaʻoga mo pamu tui, ma faʻapea foi ona faʻateleina le maketi.
Fa'amolemole fa'afeso'ota'i ma le whats app: 0086 15955100696 mo nisi fa'amatalaga o pamu fa'asusu ma pamu tui.


Taimi meli: Aukuso-28-2023