fu'a_ulu

Tala Fou

I le aso 22 o Novema, 2021, i Pennington Flash i Wigan, Egelani, ua goto le la i tua o le tusiata o Luke Jerram "Floating Earth".
I le aso 27 o Aokuso, 2021, na ave ai se povi i le helikopa ina ua nofo i se laufanua alpine a Suiselani e latalata i Clausen Pass, Suiselani i le taumafanafana.
O le umi o le faʻaalia o loʻo faʻaalia ai le SpaceX Falcon 9 rocket ma le Crew Dragon capsule, lea na ave ai le tolu NASA ma le tasi ESA astronauts i le Kennedy Space Center i Cape Canaveral, Florida, e faʻatino le misiona a le International Space Station.Novema 10, 2021.
Ia Ianuari 6, 2021, na potopoto ai le au lagolago a le Peresetene Amerika o Donald Trump i luma o le US Capitol i Uosigitone, US, ma vaaia ai se pa na mafua mai i fana a leoleo.
Ia Ianuari 13, 2021, na faamago ai e se tagata faigaluega le ie i se fale vali vali i Narayanganj, Bangladesh.
I le aso 15 o Tesema, 2021, na tietie ai se tagata faasee e pei o Santa Claus i se galu fagogo i le vai i le 0.6 tikeri Celsius (33 tikeri Fahrenheit) i le vaitaele faaseʻe a Alaia Bay o loo siʻomia e Swiss Alps i Siona.
O se "Kedili Tekke Millet Kıraathanesi" fou i Bursa, Turkey o se faletusi cafe concept cafe e maua ai se siosiomaga filemu e mafai ai e tagata ona faitau tusi poʻo nusipepa i le kamupani a pusi.Ia Aperila 1, 2021, o se tasi o pusi e lafi i le va o ni tusi se lua i luga o se fata, o loʻo faʻaalia mo le tagata pueata.
Iā Ianuari 12, 2021, i le tausaga talu ona pa le mauga mu, na felelei ai se lafu manulele i luga o le motu o Taal Volcano i Batangas Province, Filipaina.
O se vaaiga lautele o le vaega o togafitiga o se falemai le tumau i le Krylatskoye Ice Palace i Moscow, Rusia, Novema 13, 2020, lea na togafitia ai maʻi COVID-19.
O loo agaʻi atu se lafu mamoe i le ogatotonu o le aai e auai i le tausamiga faaletausaga o femalagaʻiga e faia i Madrid, Sepania i le aso 24 o Oketopa, 2021. Ua toe foʻi atu le Transhumance Festival i magaala o Madrid, o se mea masani e faitau afe mamoe o loo tumutumu i auala autū. o le laumua o Sepania.Talu mai le 1994, o le faʻasalalauga na faʻaalia ai le matafaioi o le femalagaaʻi ma le tele o lafumanu e avea ma meafaigaluega e puipuia ai meaola eseese ma faʻafefe ai suiga o le tau.
I le aso 14 o Ianuari, 2021, na savalia ai e se fafine ni fasi aisa i totonu o le Faatanoa aisa o Kapchagay i fafo atu o Almaty, Kazakhstan.
I le aso 31 o Ianuari, 2021, i le taimi o le faʻamaʻi o le coronavirus i Tokyo, Iapani, na ofuina ai e le tamaʻitaʻi Harajuku ma tagata faigaluega cafe Monster X Mush Rarity ni matapulepule ma fai se ata i le Kawaii Monster Cafe.
I le aso 5 o Oketopa, 2021, i Istanbul, Turkey, Boji, o se taʻifau taʻavale e masani ona ave feʻaveaʻi vaʻa, pasi, alalaupapa, ma trams, na puʻeina i luga o le vaʻa e feoaʻi i le va o Asia ma Europa itu o le taulaga.
I le aso 16 o Fepuari, 2021, na fafagaina ai e tagata swans i luga o le faletupe o le Khmelnitsky Nuclear Power Plant (KhNPP) faatanoa e lata ane i le taulaga o Ostrow, Iukureini.O le faatanoa ua avea ma tafaoga maimoa i le lotoifale, e tosina mai ai le tele o swans i tausaga taʻitasi i le taumalulu, ona o le vai mafanafana na faʻateʻaina mai le fale gaosimea, o le a le malolo lava.
Ia Fepuari 1, 2021, na taumafai ai se tamaloa e tutuli se vaega tele o sē akerise mai le faatoaga e lata ane i le taulaga o Rumulti, Kenya.
I le aso 5 o Mati, 2021, na fai ai le taeao o Alexandr Kudlay e 33 tausaga ma Viktoria Pustovitova e 28 tausaga i lo la fale mautotogi i Kharkov, Iukureini.I le fiu i le malepelepe o nisi taimi, na maua ai e le ulugalii Ukrainian se vaifofo e le masani ai e tumau ai le le mavavaeeseina.I le Aso Valenitina, na latou filifili ai e saisai fa'atasi i latou mo le tolu masina ma amata fa'amaumau lo latou poto masani i luga o fa'asalalauga lautele.
I le aso 13 o Mati, 2021, ina ua uma le ave faamalosi ma le fasioti tagata o Sarah Everard i Lonetona, Egelani, na taofia ai e leoleo Patsy Stevenson ina ua potopoto tagata i Clapham O se nofoaga faamanatu mo le tulaga musika lautele.
I le aso 23 o Fepuari, 2021, e mafai ona vaaia mai le nuu o Fornazzo i Italia, a o faʻaauau pea ona pa le mauga mu malosi i Europa, le Mauga o Etna, o loʻo tafe mai le tele o lava vevela.
O vaʻa faʻamamāina luga o le sami ma vaʻa faʻapipiʻi vaʻa i Istanbul e faʻamamaina ai le sami, o se mafiafia, faʻafefeteina o mea faʻalaʻau, e taʻua foi o le mucus o le gataifale, lea e sosolo i le Marmara Sea ma e lamatia ai le ola o le gataifale ma faigafaiva, Iuni. 2021 Setema 15th, Istanbul, Turkey.
I le aso 19 o Setema, 2021, na taumafai ai le US Customs and Border Protection Mounted Police e pulea tagata malaga mai, aemaise lava mai Haiti, oe na sopoia le Rio Grande mai Acunha, Mekisiko ma ulufale atu i Del Río, Texas.
I le aso 18 o Fepuari, 2021, ina ua maeʻa se tetee e taʻusalaina ai le falepuipui o le tagata fai pese o Pablo Hasél i Barcelona, ​​​​Sepania, i le taimi o se feeseeseaiga ma leoleo, na susunuina ai e se ulugalii le au tetee.Kisi i luma o le poloka auala.
I le aso 29 o Mati, 2021, i Chennai, Initia, faatasi ai ma le sosolo o le COVID-19, na togi ai e se tamaloa o loʻo ofuina se matapulepule puipui le pauta lanu ia te ia i le taimi o faʻamanatuga Holi.
I le aso 27 o Mati, 2021, na feosofi ai tagata tafafao i luga o se vaa e sosoo ma fuga o le cherry fuga i Chidorigafuchi Park, Tokyo, Iapani.
I le aso 3 o Aperila, 2021, na tulaʻi mai ai se ala o nofoaafi i se alavai i matu o Hualien, Taiwan.I se tasi aso mulimuli ane, na sii aʻe ai e se crane le malepelepe o se loli na lavea i se nofoaafi.
I le aso 9 o Iulai, 2021, i Doyle, Kalefonia, ISA, ina ua mu se vaega o le afi o le Sugar Fire of the Bakerworth, sa ufitia ai laau i le asu.
I le aso 17 o Aperila, 2021, na faia ai e le Masiofo o Elisapeta II o Peretania le falelauasiga o le 99 tausaga le matua o Prince Philippe Peretania i le St. George's Church i Windsor, Egelani.
E savavali tagata i luga o le "516 Arouca", o le alalaupapa sili ona umi o tagata savavali i le lalolagi, lea na tatalaina i tagata o Arouca, Potukale ia Aperila 29, 2021.
Na maua e Mr. Lordi o le faaili hard rock Finnish Lordi se tui lona lua o le tui COVID-19 i se mea na faia i Rovaniemi, Finelani i le aso 1 o Aokuso, 2021.
I le aso 11 o Iulai, 2021, na sosolo atu ai sauaga ina ua uma ona falepuipui le sa avea muamua ma Peresitene o Aferika i Saute o Jacob Zuma i le nofoaga autu o le tamaoaiga o le atunuu i Johannesburg, Aferika i Saute, ma taofia ai e leoleo se tagata i le taimi o le tetee.
I le aso 1 o Iulai, 2021, i Sini, Ausetalia, i le taimi o le lokaina e taofia ai le sosolo o le faamaʻi o le coronavirus, na savalia ai e se lupe le faailoilo mamao i totonu o se taavale nofoaafi mama gaogao i Circular Quay.
O lenei ata na pu'eina ia Iuni 20, 2021 ma saunia e Radchadawan Peungprasopporn e ala i lana Facebook account ia Iuni 22, 2021 o lo'o fa'aalia ai se elefane o lo'o su'e se elefane i le umukuka o lona fale i Pa La-U, Hua Hin, Thailand meaai.
I le aso 20 o Iuni, 2021, na taia ai le vaega i tafatafa o le Vaitafe o Meramchi i le Aai o Sintubalchak, Nepal i se lologa.Sa taumafai se tamaloa e aumai ana mea mai se fale ua lofia i le palapala.
Ia Aperila 25, 2021, i le itu i saute o Iraqi aai o Basra, o se vaalele e feagai ma le "pink moon" lea e toetoe lava a tumu.
O Aukuso 30, 2021, US Army Major General Chris Donahue, taʻitaʻi o le 82nd Airborne Division, na malaga i luga o se vaalele felauaiga o le fitafita mulimuli a Amerika na tuua Kabul, Afghanistan, i le faʻaaogaina o tekinolosi faʻaaliga o le po.
I le aso 20 o Iulai, 2021, na faamanatuina ai e Palesitina le aso muamua o le Eid al Adha i totonu o se nofoaga e taʻua o Al-Aqsa e Mosalemi i le Aai Tuai o Ierusalema ma le Mauga o le Malumalu e tagata Iutaia.
I le aso 7 o Iuni, 2021, na taoto ai i luga o le eleele elefane Asia vao i Jinning District, Kunming City, Yunnan Province, Saina e malolo.E tusa ai ma lipoti, o se vaega o elefane vao e 15 na malaga i le faitau selau o kilomita (maila) ina ua tuua le vaomatua o le Xishuangbanna National Nature Reserve.I le aufaasālalau i le lotoifale.
Iā Iulai 21, 2021, i Bad Munsterlefer, North Rhine-Westphalia, Siamani, na sasaa ai e se fitafita vai mai se fale ina ua uma le mamafa o timuga.
I le aso 20 o Setema, 2021, Lonetona, Egelani, ona o le lokaina o tapulaʻa na mafua mai i le sosolo o le faʻamaʻi o le coronavirus (COVID-19), o se fafine o loʻo ofuina lavalava e fai i fugalaau mamago na auai i le RHS Chelsea Flower Show, lea na tolopoina masani. Aso tautotogo.
I le aso 28 o Setema, 2021, ina ua maeʻa se mauga mu i le Canary Island o La Palma, Sepania, na vaaia le lava mai le faamalama o le umukuka El Paso.
Lil Nas X i Versace i le taimi o le faamanatuina o le Academy of Fashion i le Metropolitan Museum of Art i Niu Ioka City, ISA ia Setema 13, 2021.
I le aso 21 o Iuni, 2021, i Tosamadan, i sautesisifo o Srinagar, Kashmir, o loʻo nofoia e Initia, na aumai ai e le tagata faigaluega soifua maloloina Nazir Ahmed se pusaaisa o loʻo i ai tui ma tuputupu aʻe Yau tilotilo i fafo, faʻatali mo le leoleo mamoe Kashmiri e tui.
I le aso 26 o Iulai, 2021, ina ua nofo i luga o le faitotoʻa o le maota o le Palemene Tunisia se lagolago a le Islamic Baath Party, o le vaega faaupufai sili ona tele a Tunisia, sa ia umia le fuʻa a Tunisia.
I le aso 14 o Aokuso, 2021, i Bozkurt, Kastamonu Province, Turkey, na taia ai se fale na solo i lalo i se lologa e tafe atu i taulaga i le itulagi o le Sami Uliuli o Turkey.
I le aso 16 o Novema, 2021, a o faagasolo le vaitau o le taʻavale i Richmond Park, Lonetona, Egelani, e mafai ona vaaia le ata o se tia.
I le aso 15 o Oketopa, 2021, na suʻesuʻeina ai e le au suʻesuʻe glaciologists Andrea Fischer ma Martin Stocker-Waldhuber o le Austrian Academy of Sciences le ana faanatura o le Jamtalferner Glacier latalata i Gartur, Austria.O se ana aisa tele na aliali mai i totonu o le aisa, ma o le faagasologa o le liusuavai na faatelevaveina nai lo le mea na faʻamoemoeina.O le ea mafanafana na tafe atu i totonu o le aisa seia oo ina pa'u.
I le aso 26 o Oketopa, 2021, o se teineititi i se teuga mai le Netflix series "Squid Game" na fai se ata i luma o se pepe taalo tele e igoa ia "Younghee" i le faasologa.
I lenei ata na tatalaina e le Polani Matagaluega o le Puipuiga ia Novema 10, 2021, le faitau selau o tagata malaga na tolauapi i le itu Belarusian o le tuaoi ma Polani, latalata i Kuznica Bialostocka, Polani.
Iā Novema 22, 2021, i le itumalo o Başiskele i Kocaeli, Turkey, na iloa atu ai e se ulugalii e fai se faleʻaiga se squirrel e igoa iā “Alvin” o inu lauti.
I le aso 11 o Tesema, 2021, i Mayfield, Kentucky, na pueina ai le malepelepe mai le fale mataaga o le fale o le American Veterans Association ina ua afaina le asiosio i le tele o setete i le Iunaite Setete.
I le aso 10 o Fepuari, 2021, i Tangerang i le pito i tua o Jakarta, Initonesia, i le afiafi o le Tausaga Fou, na vaaia ai se pusi i moligao mea manogi na mamago i totonu o se fale gaosi oloa.
Beijing Kelly med is the leading manufacture for feeding pump in China , please contact whats app/wechat: 0086 17610880189 or E-mail: kellysales086@kelly-med.com. for more details .


Taimi meli: Tes-22-2021