fu'a_ulu

Tala Fou

DUBLIN, Setema 16, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — Thailand Medical Device Market Outlook 2026 ua faaopoopo i le ResearchAndMarkets.com ofo.
O le maketi o masini faʻafomaʻi a Thailand e faʻamoemoe e tupu i le numera lua-numera CAGR mai le 2021 i le 2026, faʻatasi ai ma oloa faʻaulufale mai e faʻatatau i le tele o tupe maua mai maketi.
O le fa'atuina o se fa'alapotopotoga tau soifua maloloina i le lalolagi ose fa'amuamua sili lea i Taialani, lea e fa'amoemoe e molimauina le tele o le alualu i luma ma le fa'alauteleina i nai tausaga o lumana'i, e fa'atupuina ai le fa'atupulaia o le maketi o masini fa'afoma'i a le atunu'u.
O le soifua matua o le faitau aofaʻi ma le faʻateleina o le numera o falemaʻi ma falemaʻi, o le faʻateleina o tupe faʻaalu a le malo i le soifua maloloina, ma le faʻateleina o tagata tafafao maimoa i totonu o le atunuʻu o le a aʻafia ai le manaʻoga mo masini faʻafomaʻi.
Ua fa'amauina e Taialani le fa'atupulaia o le faitau aofa'i o le 5.0% i le 7 tausaga talu ai, fa'atasi ai ma le to'atele o le faitau aofa'i o lo'o fa'atumauina i Bangkok.O le tele o faʻalapotopotoga faʻafomaʻi e faʻatumauina i Bangkok ma isi itulagi tutotonu o Thailand.O lo'o i ai i le atunu'u se faiga fa'alesoifua maloloina fa'apitoa fa'atupe fa'asalalau ma le fa'atupula'ia vave o le vaega o le soifua maloloina tuma'oti o se tasi lea o poutu autu o le alamanuia.
O le Universal Insurance Card o le inisiua sili ona faʻaaogaina i Thailand.O le Saogalemu Lautele (SSS) e soso'o ma le Polokalame Fa'amanuiaga Fa'afoma'i mo Tagata Faigaluega a le Malo (CSMBS).O inisiua tumaoti e 7.33% o le aofa'i o inisiua i Thailand.O le tele o maliu i Initonesia e mafua mai i le ma'i suka ma le kanesa o le mama.
O le faʻataʻitaʻiga faʻatauvaʻa i le maketi o masini faʻafomaʻi a Thai e maualuga le faʻaogaina i le maketi faʻataʻitaʻi ma faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, lea e faʻaogaina lelei ona o le faʻaitiitia o sea maketi ona o le i ai o se numera tele o kamupani faʻavaomalo ma tufatufa faʻapitonuʻu.
O kamupani fa'ava-o-malo e tufatufa atu a latou oloa e ala i fa'asalalauga aloaia i totonu o le atunu'u atoa.General Electric, Siemens, Philips, Canon ma Fujifilm o tagata taʻalo tele i le maketi o mea tau fomaʻi a Thailand.
Meditop, Mind medical and RX Company ua na'o ni nai fa'asalalauga ta'uta'ua i Taialani.O fa'atauva'a autu e aofia ai le tele o oloa, tau, auaunaga pe a uma ona fa'atau, fa'amaonia ma tekinolosi.


Taimi meli: Ian-03-2023